Menu

Gyere, szállj velünk biztonságosan!

Gyere, mert csak együtt tudjuk elérni!
 • hogy a biztosítók higyjék el, hogy mennyit repülünk
 • bemutassuk, hogy mi megosztani akarjuk repüléseinket
 • így akár még munkát is kaphatsz!

Hírek, információk

 • 10.000 - tízezer tény - 2017. szeptember
  Nehezen találjuk a szavakat.... Elértük a tízezer darab repülési bejelentést! Mert igenis összetartunk, mert igenis vannak FELELŐS és TETTRE kész emberek. Ezt együtt köszönhetjük mindannyiunknak! Kis ország, kis közösség de dolgozik! Hosszú távon a dolgok bejönnek... Már minket másol fél amerika. Jó érzés ez, de mindannyiunknak szól! Köszönjük!
 • Kérj 'hivatalos' légteret - 2017. április
  Megígértük, s bár nem szívesen kódolunk elavult, ósdi és értelmetlen dolgokat megcsináltuk. Ha valaki a repülés indításánál bekattintja a _hivatalos_ kérést, akkor email-ben megkapja a _hivatalos_ igényléshez szükséges formanyomtatványt, amivel aztán elfáradhat a postára és feladhatja azt. Kérjetek sok ilyet, mutassuk meg mennyire időszerű 2017-ben a fomanyomtatvány illetékbélyeggel 30 nappal előre!
 • Együttműködés a légimentőkkel - 2017. március
  Mától ha bejelented a repülésed azzal Te is segíted a Légimentőket! Ők ugyanis látnak Téged az irányítóközpontjukban és máris fel tudnak hívni telefonon, ha épp a közeledbe repülnének! Kérjük használd a DronHive-ot és segítsd Te is így őket ember életek mentésében!
 • NFM véleményezés - 2017. január
  A véleményünk közzététele az NFM rendelettervezet csomagjáról! Reméljük legalább 1-2 észrevételt megfogadnak a mért, valós és konkrét életből származó elemzéseink alapján. Köszönjük mindenki véleményét és segítségét!
 • IOS Kliens - 2017. január
  Hosszan tartó keresgélés után igen megtaláltuk azt a segítőkész és ügyes fejlesztőt, aki megalkotta! Bemutatjuk a BiharyApps jóvoltából a DronHive IOS klienst! Láthatjátok a légteret, fel tudjátok mutatni a drónpilóta kártyátok és tudtok légteret regisztrálni 1etlen kattintással! Köszönjük Gergőnek a segítséget!

Képzések

Várjuk a drónos képzéseket tartó intézmények, szervezetek bemutatkozó kisfilmjeit, reklámjait!
Jelentkezés a 2 napos drónpilóta képzésre. A képzés ára 59.500.- Ft
A következő képzések időpontjai: 2018. március 10-11, április 21-22, május 26-27 helyszín: BudaWest Center

Statisztika

Eddigi repülések alapján
Tagok száma
773
Biztosítása van
24
Képzettek
161
Összes repült idő
232d 15h 43m 7 s
Összes repülés
12767
Összes drón
646

Akik használják

velük találkozhatsz az oldalon is
„Nagyon jó, hogy van egy ilyen oldal, szeretem látni a repüléseimet, mindig jobb és jobb akarok lenni és ez itt látszik!”
„Támogatom, hogy van egy ilyen oldal, egy ilyen közösség. Sokat tanulok saját repüléseimből, és persze másokéból is – mindig van min javítani, van hova fejlődni!”
„Kiváló alkalmazás, szeretem. Már a fiaim is kezdenek rákapni a drónozásra, hamarosan ők is csatlakoznak az oldalhoz, a csapathoz!”
„Imádok repülni, imádom a DronHive-ot!”

Rangok és kihívások

Folyamatos fejlődésedet a DronHive rangokkal jutalmazza. Ebből is láthatod idővel, hogy mennyit fejlődtél: sebességben, magasságban, süllyedésben, repült távban és időben. Keresd te is a kihívást, csatlakozz hozzánk! Versenyezz más pilótákkal a világon és fejleszd magad, lépkedj egyre feljebb és feljebb a ranglétrán! Ne feledd, mindig vannak új kihívások és mindig van min javítani, új célokat elérni! Ehhez nyújtunk neked lehetőséget, és persze mindehhez egy jó közösséget!

Jelentkezz be és elemezd repülésed!

Minden drónrepülésről statisztika készül. Személyes repüléseidben folyamatosan nyomon követheted legjobb eredményeidet, így idővel láthatod és elemezheted saját fejlődésedet.

Aktuális légtérfelhasználás

Rendszerben nyilvántartott Összes drón : 646 | Összes repülés : 12767 | Összes repült idő : 232d 15h 43m 7 s |
FAQ | Felhasználási feltételek | Adatkezelés | E-mail nekünk
Client time: | Server time: